Big plans, big change


Just nu sker det ganska stora val för mig, i och med att jag tar min examen i december behöver jag börja planera min framtid med boende, jobb och sånt där. Så jag tog beslutet i veckan att säga upp mig från mitt gamla jobb som jag just nu är tjänstledig ifrån, igår sa jagg upp min lägenhet i Kalmar. Vilket känns sjukt för jag trodde ganska starkt ett tag att Kalmar skulle vara där mina rötter skulle slå vid efter att ha flyttat runt men jag har beslutat mig att vara kvar i stockholm. Åtminstånde ett tag till. Nu när jag har haft mitt liv här i snart ett och ett halvt år känns det tomt att flytta tillbaka till något som längre inte har existerat i mitt liv på så många månader, det är här jag känner folk och det är här det finns mycket möjligheter just nu. Antigen blir det bra eller så är det bara att tänka om men känns lite ledsamt att bli av med lägenheten där.
 
Planerna nu och inför kommande månader är att överleva skolan tänkte jag säga, det kommer bli mycket nu inför alla slutprov. Men det är kul och det känns bra! Tankarna går lite ifrån att eventuellt jobba på något fartyg, kanske utomlands eller helt enkelt hitta en salong där jag platsar. 
 
Det känns både kul och samtidigt jobbigt att inte veta hur det ser ut efter examen och vad som riktigt kommer hända. Men jag vet i alla fall att jag valt att utbilda mig inom ett yrke som jag tycker är jätte kul och givande, vilket jag är tacksam för att jag valt att göra. Allt annat löser sig. :) 
 
Med det sagt denna varma höstkväll i slutet av september, 
over and out så länge.